Nummerupplysning utomlands

Telefonnummer i utlandet

Letar du efter ett telefonnummer i utlandet / telefonnumemr till utlandet? Det är inte alltid helt enkelt att hitta bland sajter i utlandet motsvarande svenska nummerupplysningen. Dels för att det inte är lätt att ens hitta till dessa sajter, dels för att det dessutom inte alltid är så lätt att förstå hur man ska söka.

Andra länder kanske har en geografisk uppdelning som man inte känner till, man kanske har olika format på telefonnummer, riktnummer och mobilnummer som inte alltid är lika självklara för oss i sverige. Vissa länder kanske inte ens har samma offentlighetsprincip som vi här hemma har där man i princip kan söka på vad som helst.

Du kanske vill hitta företag utomlands, hitta adress eller kartor? Det finns en mängd olika anledningar till att tex hitta personer utomlands, du kanske ska studera utomlands och måste hitta nummret till skolan (ja, det var faktiskt ett av dom vanligasta orsakerna).

Hursomhelst, det finns ett par bra utländska nummerupplysningssajter där du kan söka och hitta namn, telefonnummer och mobiltelefonnummer. Du hittar dom till höger!

Känner du till flera bra sajter där man kan hitta telefonnummer utland så skicka dom till oss så kanske vi lägger till dom i vår lista.