Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Amerikanska Jungfruöarna

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Amerikanska Jungfruöarna med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Amerikanska Jungfruöarna (landsnummer +1 340)

Innovative Directories Online Phone Book

Vita Sidorna och Gula Sidorna för den amerikanska Jungfruöarna. Detta är en mycket Flash orienterad hemsida - om du skriver sökordet i sökrutan på den stationära versionen, detta tar dig till en Flash-kopia av katalogen med tillhörande sidan flick "ljud. Resultaten är på vänster sida och katalogpost är markerad med en animerad röd pil. Den mobila versionen är mycket bättre dock. Enkel sökrutan och resultaten visas i ett snyggt och prydligt lista med möjlighet att lägga till den post du vill dina kontakter.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Amerikanska Jungfruöarna - kontakta oss!

Mer om landskod Amerikanska Jungfruöarna.

Find phonenumbers in US Virgin Islands using these whitepages and yellowpages.


Uppringd från telefonnummer +1 340

Då har någon från Amerikanska Jungfruöarna ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Amerikanska Jungfruöarna

För att ringa till Amerikanska Jungfruöarna slår du utlandsprefix 00, landskod 1 340, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 001 340 123 112233

Ringa från Amerikanska Jungfruöarna

För att ringa från Amerikanska Jungfruöarna till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Amerikanska Jungfruöarna), landskod (tex +1 340 eller 1 340) eller ett helt telefonnummer (tex +1 340111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå

  • Synpunkter