Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Antigua och Barbuda

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Antigua och Barbuda med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Antigua och Barbuda (landsnummer +1 268)

Antigua Yello

Online-versionen av Gula Sidorna papperskatalog - formatet innehåller företagets annonser. Sök är inte korrekt; till exempel in "hotell" i sökrutan högst upp tar upp en slumpmässig orelaterad sida från guiden. En gång i avsnittet Gula Sidorna är det möjligt att göra en mer relevant sökning med hjälp av kategorialternativ på vänster sida. Även möjligt att söka på Vita sidor från framsidan med hjälp av rullgardins alternativ men detta igen tar dig till en irrelevant sida i huvudkatalogen. Namn är sökbara på vänster sida av skärmen där antingen ett namn kan skrivas in direkt eller ett avsnitt kan väljas. Ganska dålig presentation; långsamt och inte lätt att använda.

Directorio Teléfonico

Digital version av den officiella Gula och Vita Sidorna för Antigua. Sökningen kan göras genom att skriva in namnet eller sträng med siffror / plats i sökrutan högst upp till höger och detta kommer att ta upp en lista med resultat på vänster sida i en ny ram. Klicka på en som matchar din förfrågan. Presenteras i en bok format med animerade sida varv (inklusive ljud). På spanska.

Caribbean Online Yellow Pages

Gula Sidorna för Antigua och Barbuda i alfabetisk väljer ordning (och välj sedan en företagskategori länk därifrån). Det finns ingen direkt sökfunktion som enda sökfunktion länkar till andra icke kataloginformation.

Caribbean Online Telephone

Begränsad företagsregister organiseras av kategori brev - ingen fungerande direkt sökfunktion.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Antigua och Barbuda - kontakta oss!

Fakta: Antigua and Barbuda är beläget i Västindien, huvudstad är Saint John's, befolkning 86,295, yta 442km², fler språk:Antigua und Barbuda, Antigua y Barbuda, Antigua-et-Barbuda, Antigua e Barbuda. Mer om landskod Antigua och Barbuda, Valuta Antigua och Barbuda.

Find phonenumbers in Antigua and Barbuda using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +1 268

Då har någon från Antigua och Barbuda ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Antigua och Barbuda

För att ringa till Antigua och Barbuda slår du utlandsprefix 00, landskod 1 268, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 001 268 123 112233

Ringa från Antigua och Barbuda

För att ringa från Antigua och Barbuda till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Antigua och Barbuda), landskod (tex +1 268 eller 1 268) eller ett helt telefonnummer (tex +1 268111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå