Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Belize

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Belize med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Belize (landsnummer +501)

Belize Yellow Pages

Gula Sidorna för människor och företag som tillhandahålls av Global kataloger - nyligen uppdaterats och uppdateras från sin föregångare. Informationen lämnas i två stilar, antingen "bok" eller "List" (standard är List). Boken format visar det som pappersversionen. Resultat för företagen är tydliga och informativa i listformat; Det finns en karta på huvudresultatsidan för en kategori, men i fallet med "hotell" visar bara ett hotell (Aguada) och verkar inte ha en möjlighet att visa andra. People Search ( "Hitta en person fliken) är snabb och enkel att använda - övergripande det nya formatet ser mycket renare och går snabbt och enkelt att hitta vad du vill.

Belize Gateway

Grundläggande företagsregister; Sök efter kategori eller sökord. Resultaten visas i listform och du måste klicka på företaget du är intresserad av att visa telefonnummer och ytterligare information.

San Pedro / Ambergris Caye Directory

Skannad kopia av papperskatalog från 2011 för staden San Pedro och ön San Pedro, Belize. Ingen direkt sökning ingång - välj området i alfabetet som du letar efter.

YellowPages.bz

Företagsregister för Belize. Inte omfattande information listorna lämnas snarare än tagen från den officiella katalogen.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Belize - kontakta oss!

Fakta: Belize är beläget i Centralamerika, huvudstad är Belmopan, befolkning 368,310, yta 22,966km², fler språk:Belize, Belice, landet gränsar till: Guatemala, Mexiko. Mer om landskod Belize.

Find phonenumbers in Belize using these whitepages and yellowpages.


Uppringd från telefonnummer +501

Då har någon från Belize ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Belize

För att ringa till Belize slår du utlandsprefix 00, landskod 501, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00501 123 112233

Ringa från Belize

För att ringa från Belize till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Belize), landskod (tex +501 eller 501) eller ett helt telefonnummer (tex +501111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå

  • Synpunkter