Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Brasilien

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Brasilien med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Brasilien (landsnummer +55)

Listasdigitais

Kompletta regionala versioner av varje Gula och Vita Sidorna i Brasilien. Välj ditt område (Selecione uma Cidade do Brasil para acessar sua lista digital); den har en funktionen Komplettera automatiskt så det hjälper om du inte är säker på just det område som en lista visas för att välja från. Då detta kommer att ladda en grafisk version av den faktiska telefonkatalog för detta område. Bläddra igenom (notera - har ljudeffekter!) Eller söka hjälp av alternativet Pesquisar överst på sidan (en ikon med förstoringsglas över en sida). På portugisiska.

iLocal

Gula Sidorna för Brasilien. På portugisiska. Skriv in vad du letar efter i nyckelordsrutan (Procure por locais, restaurantes, parques) och där (Onde) och klicka på Localizar. Om du är osäker på den exakta platsen stavning du letar efter det har en släpp-funktionen förslag ner när du börjar skriva namnet och även i den första sökrutan om du letar efter hotell, till exempel; det kommer att komma upp med en lista med poster. Du måste klicka på ver telefon för att se telefonnummer. Innehåller kartor.

102 Online

Kombinerad Vita Sidorna och Gula Sidorna (alfabetisk och klassificerad) telefonkatalog för människor och företag från Oi. På portugisiska. Sök kräver slutförande av acaptcha (typ i siffror manuellt för att bevisa att du inte är en robot) och resultaten visas i en Java-rutan så att vissa människor kanske inte kan se dem om de inte har plugin installerat.

Eguias

Bra klart Gula Sidorna plats - typ i sökord du letar efter och klicka på buscar att söka. Du kan också välja kategorier (Navegue por atividades) eller region (Navegue por Estado). Företagen listas via registrering endast så det är inte en heltäckande lista, bara de som har gjort det. endast i portugisiska.

Telelistas

Telefonkatalog för människor och företag i hela Brasilien, söka efter namn eller firma klassificering. I portugisiska: ange ett namn i nome, välj en stat Stado och tryck på sök - buscar. För att söka efter företag genom nyckelord Ange sökord i Palavra-chave.

Guiamais

Företagsregister för Brasilien. Sök efter område (Onde) och kategori (O Que) - Resultaten kan filtreras efter relevans, avstånd från den valda platsen, eller sorteras i alfabetisk ordning. föreslår också liknande kategorier. På portugisiska.

Lista Amarela

Enkel Gula Sidorna plats - skriv in vad du letar efter och välj staden Cuidad. Klicka på buscar att söka. Att se telefonnumret på företaget eller tjänsten du är intresserad av, klicka på ver Telefone.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Brasilien - kontakta oss!

Fakta: Brasil (Brasil, Federative Republic of Brazil, República Federativa do Brasil) är beläget i Sydamerika, huvudstad är Brasília, befolkning 204,772,000, yta 8,515,767km², fler språk:Brasilien, Brasil, Brésil, Brasile, landet gränsar till: Argentina, Bolivia, Colombia, Franska Guyana, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay, Venezuela. Mer om landskod Brasilien, Valuta Brasilien.

Find phonenumbers in Brazil using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +55

Då har någon från Brasilien ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Brasilien

För att ringa till Brasilien slår du utlandsprefix 00, landskod 55, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 0055 123 112233

Ringa från Brasilien

För att ringa från Brasilien till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Brasilien), landskod (tex +55 eller 55) eller ett helt telefonnummer (tex +55111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå