Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Bulgarien

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Bulgarien med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Bulgarien (landsnummer +359)

Vivacom

Telefonbok för privat- och företagskunder i Bulgarian Telecommunications Company mobiltelefonnätet. Endast i bulgariska och behöver kyrilliska teckensnitt att visas korrekt. Det är nödvändigt att sätta plats (Населено място) i när du söker - en landsomfattande sökning inte fungerar. Du kan välja plats genom att klicka på kartan och det fyller det åt dig. Skriv in personens eller företagets namn i den tredje rutan ner titeln Име и фамилия / име на фирма. Tryck ТърсиИзчисти att söka. Du kan ändra om du letar efter ett affärsabonnenter (Бизнес абонати) eller privata abonnenter (Домашни абонати). Du kan också söka med nyckelord - Ключови думи - som är rutan längst ner innan sökknappen. Om du söker på de privata abonnenter du behöver för att sätta båda namnen i (första och andra).

Business.bg

Företagsregister för Bulgarien i bulgariska och engelska. Sök efter nyckelord, kategori eller alfabetisk. Den engelska översättningen inte alltid fungerar men resultaten är tydliga och ger kontaktuppgifter, kartor och recensioner av företag eller tjänst där människor har lämnat en. Med över 22.000 poster.

Need.bg

Företagsregister för Bulgarien och en handfull andra länder. Enkel sökning som kan filtreras ned till mer i detalj om det behövs.

Golden Pages

Gula Sidorna verksamhet katalog bulgariska. På engelska och bulgariska.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Bulgarien - kontakta oss!

Fakta: България (Republic of Bulgaria, Република България) är beläget i Östeuropa, huvudstad är Sofia, befolkning 7,202,198, yta 110,879km², fler språk:Bulgarien, Bulgaria, Bulgarie, landet gränsar till: Grekland, Makedonien, Rumänien, Serbien, Turkiet. Mer om landskod Bulgarien, Valuta Bulgarien.

Find phonenumbers in Bulgaria using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +359

Då har någon från Bulgarien ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Bulgarien

För att ringa till Bulgarien slår du utlandsprefix 00, landskod 359, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00359 123 112233

Ringa från Bulgarien

För att ringa från Bulgarien till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Bulgarien), landskod (tex +359 eller 359) eller ett helt telefonnummer (tex +359111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå