Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Danmark

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Danmark med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Danmark (landsnummer +45)

De Gule Sider

Enkla Gula Sidorna för Danmark, i danska. Skriv in vad eller vem du söker (Hvad søger du?) Och där (Hvor?) - Även om platsen inte krävs och klicka på förstoringsglaset för att söka. Dessutom har sökning i omvänd riktning genom att bara ange numret i sökrutan. Mycket lik den Eniro webbplats som de tillhandahålls av samma företag.

Krak

Företagsregister för Danmark. Skriv in vad eller vem du söker (Hvad søger du?) Och där (Hvor?). Inkluderar även väg finder (Ruteplan) och kartor (kort). I danska. Återigen, som tillhandahålls av Eniro grupp så dessa tre platser är ganska mycket samma men med olika varumärken.

118.dk

Vita Sidorna för människor och företag i Danmark, som tillhandahålls av TDC A / S. Skriv in din sökfråga i Hvem / Hvad och klicka Sök för att hitta den. Inkluderar omvänd sökning genom nummer, kartor och ruttplanering.

Eniro

Gula och Vita Sidorna för Danmark. I danska. Enkel sökning alternativ med bara ett namn krävs. Dessutom har omvänd sökning. Innehåller kartor och ruttplanering.

Gulex

Gula Sidorna för företag. I danska. Sök efter nyckelord eller kategori och klicka på Sök för att hitta det du letar efter.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Danmark - kontakta oss!

Fakta: Danmark (Danmark, Kingdom of Denmark, Kongeriget Danmark) är beläget i Nordeuropa, huvudstad är Copenhagen, befolkning 5,678,348, yta 43,094km², fler språk:Dänemark, Dinamarca, Danemark, Danimarca, landet gränsar till: Tyskland. Mer om landskod Danmark, Valuta Danmark.

Find phonenumbers in Denmark using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +45

Då har någon från Danmark ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Danmark

För att ringa till Danmark slår du utlandsprefix 00, landskod 45, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 0045 123 112233

Ringa från Danmark

För att ringa från Danmark till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Danmark), landskod (tex +45 eller 45) eller ett helt telefonnummer (tex +45111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

1 kommentar

  1. Erik D 30/1 12:48

    Hur känner jag igen om ett danskt telefonnummer är mobilt eller inte? (om jag kan skicka SMS)

    • Telefonummerupplysning 30/1 12:57

      Hej, Mobiltelefonnummer i Danmark börjar på något av dessa: 2x, 30, 31, 40–42, 50–53, 60–61.


(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå