Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Frankrike

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Frankrike med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Frankrike (landsnummer +33)

Lannuaire

Vita och Gula Sidorna katalog för Frankrike. Att hitta personer och företag använder sökalternativen i den vita rutan och för företagets diretory listor, välj den gula rutan. Sök begränsas till 43 resultat och sätta en plats i fungerar inte - det fortfarande tar upp resultat från andra områden, men om namnet är inte så vanligt då det bör anges inom gränsen. Det finns också en omvänd sökalternativ i antal men det tar dig till en webbplats som erbjuder en möjlighet att ringa upp numret diskret och ta reda på mer - mot en avgift, så detta alternativ är bäst att inte användas om detta är vad du vill göra.

Annuaire Téléphonique France

Verkligen enkelt och snabbt att använda telefonkatalog för att hitta personer i Frankrike. Skriv in namnet på den person du letar efter i nom (du kan sätta förnamn, efternamn eller för- och efternamn i - det har fått en ganska flexibel sökfunktion). Du kan sätta på plats i Où men det är inte nödvändigt om du inte vet var de bor. Klicka på rechercher och resultaten visas i ett listformat. Klicka på namnet du letar efter och detta kommer att visa sina detaljer, inklusive en karta och som deras grannar är.

Annuaire.com

Enkel att använda företagsregister för Frankrike och utländska territorier från La Poste. behövs inte plats när du söker - Skriv bara in namnet eller en del av det när man tittar för företaget eller tjänsten. Användaren lämnade uppgifter och framsidan har en realtids info ticker som är intressant, eftersom det visar vem har uppdaterat sin information, gick eller har fått ett samtal / bly från platsen.

Pages Blanches

Officiella Vita Sidorna i Frankrike, inklusive de utomeuropeiska territorier och departement. Söka efter namn på personer. På franska. Att använda; ange efternamn i nom och eventuellt förnamnet i Nam. Sedan ange platsen och tryck trouver att söka. För att söka bakåt (sök efter nummer) klicka på fliken Annuaire INVERSE och ange tio siffror.

118712

Vita sidor för Frankrike med ett lättanvänt gränssnitt. Skriv in namnet i sökrutan och klicka Rechercher. Ger en karta för resultatet och du kan välja din plats innan att söka om du vill - men det är inte obligatoriskt. erbjuder också en omvänd sökalternativ med telefonnummer.

Pages Jaunes

Officiella Gula Sidorna för Frankrike, inklusive utländska beroenden. På franska. Ange vilken typ av verksamhet (på franska) eller en del av företagsnamnet i Quoi, Qui, och en geografisk plats (stad, region etc) i Où och tryck trouver att söka.

118 218

Nationell katalog för människor particulier och företag professionnel i Frankrike. Inkluderar sökning i omvänd riktning: Annuaire invertering. På franska.

118 000

Söka efter personer, företag och bakåt. På franska.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Frankrike - kontakta oss!

Fakta: France (French Republic, République française) är beläget i Västeuropa, huvudstad är Paris, befolkning 66,186,000, yta 640,679km², fler språk:Frankreich, Francia, France, landet gränsar till: Andorra, Belgien, Tyskland, Italien, Luxemburg, Monaco, Spanien, Schweiz. Mer om landskod Frankrike, Valuta Frankrike.

Find phonenumbers in France using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +33

Då har någon från Frankrike ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Frankrike

För att ringa till Frankrike slår du utlandsprefix 00, landskod 33, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 0033 123 112233

Ringa från Frankrike

För att ringa från Frankrike till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Frankrike), landskod (tex +33 eller 33) eller ett helt telefonnummer (tex +33111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå