Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Haiti

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Haiti med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Haiti (landsnummer +509)

FDPlus

Affärs- och bostads katalog för Haiti. På franska. Att seach för företag, ange namnet i Chercher dans les Pages Jaunes och tryck trouver. Att söka efter personer, ange någon del av namnet i Chercher dans les Sidor Blanches och tryck trouver. Osäker på hur aktuell är det som det refererar till 2002 så kanske inte har aktuella data.

Haitimonde White Pages

Vita Sidorna listning av bostäder tal som har ett sökalternativ för att förfina antalet resultat, annars finns det en lång lista över varje nummer. På franska och engelska.

Haitimonde Yellow Pages

Gula Sidorna verksamhet katalog företag i Haiti. På engelska och franska.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Haiti - kontakta oss!

Fakta: Haïti (Republic of Haiti, République d'Haïti, Repiblik Ayiti) är beläget i Västindien, huvudstad är Port-au-Prince, befolkning 10,911,819, yta 27,750km², fler språk:Haiti, Haïti, landet gränsar till: Dominikanska republiken. Mer om landskod Haiti.

Find phonenumbers in Haiti using these whitepages and yellowpages.


Uppringd från telefonnummer +509

Då har någon från Haiti ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Haiti

För att ringa till Haiti slår du utlandsprefix 00, landskod 509, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00509 123 112233

Ringa från Haiti

För att ringa från Haiti till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Haiti), landskod (tex +509 eller 509) eller ett helt telefonnummer (tex +509111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå

  • Synpunkter