Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Iran

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Iran med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Iran (landsnummer +98)

118

Gula Sidorna för Iran från Telecommunications Company i Teheran. Webbplatsen är endast i Persiska - rutan till vänster är detaljerad hjälp (dvs lägga så mycket information i du kan om företaget). Rutan till höger tar dig till sökandet info. Den första rutan är staten, andra är staden (du får släppa ner alternativ men återigen, det är på persiska). Den tredje rutan är namnet. Du behöver verkligen veta persiska för att få resultat, men om du gör, det är en användbar resurs.

Iran Yellow Pages

Grundläggande företagsregister för Iran med nästan 18.000 poster. På engelska och persiska (farsi). Kräver gratis registrering för att få sökresultat, men du kan se hur många resultat finns tillgängliga innan så sker. Du behöver bara registrera dig för att få fullständig information såsom adress och telefonnummer.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Iran - kontakta oss!

Fakta: Irān (Islamic Republic of Iran, Jomhuri-ye Eslāmi-ye Irān) är beläget i Södra Asien, huvudstad är Tehran, befolkning 78,572,500, yta 1,648,195km², fler språk:Iran, landet gränsar till: Afghanistan, Armenien, Azerbaijan, Irak, Pakistan, Turkiet, Turkmenistan. Mer om landskod Iran, Valuta Iran.

Find phonenumbers in Iran using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +98

Då har någon från Iran ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Iran

För att ringa till Iran slår du utlandsprefix 00, landskod 98, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 0098 123 112233

Ringa från Iran

För att ringa från Iran till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Iran), landskod (tex +98 eller 98) eller ett helt telefonnummer (tex +98111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå