Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Irland

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Irland med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Irland (landsnummer +353)

11890

Online katalog för företag och personer i Irland. Att söka efter en person, klicka först på "person" fliken (precis ovanför hitta knappen överst till höger). För närvarande måste du klicka på den fliken person innan varje person sökning som det blir återställs till verksamheten efter varje sökning. Resultaten kan sparas till din egen lista, som sedan nås med den lilla omärkt ikonen till höger om fliken person. 11890 är för närvarande den enda Directory Förfrågningar tjänst i Irland för att ge en fritext-back som innehåller en länk till en karta med den exakta platsen för din förfrågan noterat på den.

Tel Ireland

Mobile baserade företagsregister - som listor inte inkluderas automatiskt och förlitar sig på underkastelse, begränsar detta antalet företag som finns. Segmenteras i länsregioner snarare än typ av företag.

Eircom Phonebook Online

Människor listor för Irland - sök efternamn och plats och även företag. Välj från företag eller privat flik.

Golden Pages

Gula Sidorna listor från Eircom, söka efter företag typ och plats.

11850

Affärs och människor katalog.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Irland - kontakta oss!

Fakta: Éire (Éire, Republic of Ireland, Poblacht na hÉireann) är beläget i Nordeuropa, huvudstad är Dublin, befolkning 6,378,000, yta 70,273km², fler språk:Irland, Irlanda, Irlande, landet gränsar till: Storbritannien. Mer om landskod Irland, Valuta Irland.

Find phonenumbers in Ireland using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +353

Då har någon från Irland ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Irland

För att ringa till Irland slår du utlandsprefix 00, landskod 353, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00353 123 112233

Ringa från Irland

För att ringa från Irland till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Irland), landskod (tex +353 eller 353) eller ett helt telefonnummer (tex +353111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå