Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Malawi

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Malawi med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Malawi (landsnummer +265)

Africa Phone Books

Söka efter personer och företag inom Malawi. Den Malawi Telekommunikation katalogen länkar till denna resurs så förmodligen den bästa guiden för människor och företag i Malawi. På engelska och franska. Snabb och enkel att använda; måste du klicka på rutan "Klicka för att se telefonens att få numret eller om du vill se hur många och mer information klicka på" Visa detaljer ". För att hitta personer genom att klicka på + Sök länken längst upp på sidan. Inkluderar sökning i omvänd riktning (i antal) under sökandet människor.

Malawi Yellow Pages

Gula Sidorna för Malawi. erbjuder även Vita Sidorna men detta endast omfattar företag inte människor också, så begränsad för att hitta folk. Bra resurs för företag men med snabba, tydliga resultat och en lättanvänd sökfunktion.

Yellow Pages of Africa

Basic Yellow Pages för Malawi med över 1800 företag.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Malawi - kontakta oss!

Fakta: Malawi (Republic of Malawi) är beläget i Östafrika, huvudstad är Lilongwe, befolkning 16,310,431, yta 118,484km², fler språk:Malawi, landet gränsar till: Mocambique, Tanzania, Zambia. Mer om landskod Malawi, Valuta Malawi.

Find phonenumbers in Malawi using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +265

Då har någon från Malawi ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Malawi

För att ringa till Malawi slår du utlandsprefix 00, landskod 265, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00265 123 112233

Ringa från Malawi

För att ringa från Malawi till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233



Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Malawi), landskod (tex +265 eller 265) eller ett helt telefonnummer (tex +265111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå