Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Malaysia

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Malaysia med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Malaysia (landsnummer +60)

Yellow Pages

Företagsregister för Malaysia. Sök efter kategori eller firmanamn och valfri plats. De har också e-katalog versioner för olika områden som anger de är tillgängliga att ladda ner, men det är bara flash version av de distribuerade böckerna. Du kan bläddra igenom eller göra en sökning via denna metod men det är långsam, bullriga (har en sida vrida buller) och även om det är praktiskt att ha lokala böcker avskiljs, erbjuder denna möjlighet inget extra och är i själva verket mindre användarvänligt än grund front sida sökrutan.

PanPages

Enkel att använda företagsregister för Malaysia. Skriv bara in vad du letar efter i sökrutan - har autocompleting tips när du skriver mer som kan vara praktiskt om du inte kan komma ihåg det exakta namnet. Länkar som visar fullständig information om företaget när du klickar på den och innehåller en karta, sociala medier länkar, fotogallerier och mer.

BusinessList

Grunden som baserar sig företagsregister - ser mycket aktiv med recensioner och feedback och massor av listor (över 340.000). Resultaten är baserade på information som tillhandahålls men ganska detaljerade för det mesta, inklusive öppettider, antal anställda, en karta, etc. samt de obligatoriska telefonnummer och kontaktuppgifter.

STDirectory

Företagsregister webbplats som är länkad via 701Pages - sök via nyckelord eller kategori. Tillhandahåller kartor och information om tjänsten eller verksamhet du letar efter.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Malaysia - kontakta oss!

Fakta: Malaysia är beläget i Sydöstra Asien, huvudstad är Kuala Lumpur, befolkning 30,678,800, yta 330,803km², fler språk:Malaysia, Malasia, Malaisie, Malesia, landet gränsar till: Brunei, Indonesien, Thailand. Mer om landskod Malaysia.

Find phonenumbers in Malaysia using these whitepages and yellowpages.


Uppringd från telefonnummer +60

Då har någon från Malaysia ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Malaysia

För att ringa till Malaysia slår du utlandsprefix 00, landskod 60, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 0060 123 112233

Ringa från Malaysia

För att ringa från Malaysia till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Malaysia), landskod (tex +60 eller 60) eller ett helt telefonnummer (tex +60111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå

  • Synpunkter