Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Mayotte

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Mayotte med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Mayotte (landsnummer +262)

Pages Blanches

Officiella Vita Sidorna i Frankrike, inklusive de utomeuropeiska territorier och departement. Söka efter namn på personer. På franska. Att använda; ange efternamn i nom och eventuellt förnamnet i Nam. Sedan ange platsen och tryck trouver att söka. För att söka bakåt (sök efter nummer) klicka på fliken Annuaire INVERSE och ange tio siffror.

ToutMayotte

Småföretag katalog för Mayotte. På franska, skriva in vad du letar efter i je recherche rutan och klicka trouver. Det finns kategorier tillgängliga via rullgardinsmenyn bredvid sökord men om du vill hitta mer bredare resultat, lämna den på toute (alla).

Pages Jaunes

Officiella Gula Sidorna för Frankrike, inklusive utländska beroenden. På franska. Ange vilken typ av verksamhet (på franska) eller en del av företagsnamnet i Quoi, Qui, och en geografisk plats (stad, region etc) i Où och tryck trouver att söka.

Yellow Pages of Africa

Basic Yellow Pages för cirka 300 företag i Mayotte. På engelska och franska.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Mayotte - kontakta oss!

Fakta: Mayotte (Department of Mayotte, Département de Mayotte) är beläget i Östafrika, huvudstad är Mamoudzou, befolkning 212,645, fler språk:Mayotte. Mer om landskod Mayotte.

Find phonenumbers in Mayotte using these whitepages and yellowpages.


Uppringd från telefonnummer +262

Då har någon från Mayotte ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Mayotte

För att ringa till Mayotte slår du utlandsprefix 00, landskod 262, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00262 123 112233

Ringa från Mayotte

För att ringa från Mayotte till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Mayotte), landskod (tex +262 eller 262) eller ett helt telefonnummer (tex +262111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå

  • Synpunkter