Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Mikronesien

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Mikronesien med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Mikronesien (landsnummer +691)

FSMTC Telephone Directory

Officiella Vita Sidorna och Gula Sidorna Telefonkataloger för Mikronesien från FSM Telecom. Inkluderar sökning i omvänd riktning. Om du vet vilken av de fyra stater den person eller företag är i när du söker i Vita Sidorna, är det lätt att klicka på namnet på den (till exempel Chuuk) och välj sedan ett brev. Detta ger då en lista över dem med namn som börjar med den bokstaven. Bra sätt att bläddra om du inte är säker på namnet.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Mikronesien - kontakta oss!

Fakta: Micronesia (Federated States of Micronesia) är beläget i Mikronesien, huvudstad är Palikir, befolkning 101,351, yta 702km², fler språk:Mikronesien, Micronesia, Micronésie. Mer om landskod Mikronesien.

Find phonenumbers in Micronesia using these whitepages and yellowpages.


Uppringd från telefonnummer +691

Då har någon från Mikronesien ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Mikronesien

För att ringa till Mikronesien slår du utlandsprefix 00, landskod 691, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00691 123 112233

Ringa från Mikronesien

För att ringa från Mikronesien till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Mikronesien), landskod (tex +691 eller 691) eller ett helt telefonnummer (tex +691111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå

  • Synpunkter