Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Niue

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Niue med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Niue (landsnummer +683)

Pacific BP

Företagsregister för Niue - innehåller några ytterligare nummer och missar några ut från handelskammaren så användbart att jämföra när man letar efter tjänster. Det finns ingen specifik sökfunktion - klicka bara på en av kategori bokstäver och välja någon kategori. Detta tar upp en alfabetisk lista som börjar med A - oavsett vilken bokstav du väljer eller kategori. För att hitta det företag du behöver du måste scrolla ner hela listan som inte är den bästa metoden, men tills de fastställa deras format och webbplatsens struktur är det enda sättet att hitta det du letar efter.

Niue Chamber of Commerce Business Directory

Omfattande lista över Niue Island företag och tjänster - inkluderar platser som har WiFi eller EFTPOS. Presenteras i listformat med kategorier i en alfabetisk formulär. Om du vet namnet på företaget självt hittar du det från startsidan genom sökfunktionen men denna lista är så kort att det är lättare att bara rulla ner och titta.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Niue - kontakta oss!

Fakta: Niuē är beläget i Polynesien, huvudstad är Alofi, befolkning 1,613, yta 260km², fler språk:Niue. Mer om landskod Niue, Valuta Niue.

Find phonenumbers in Niue using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +683

Då har någon från Niue ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Niue

För att ringa till Niue slår du utlandsprefix 00, landskod 683, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00683 123 112233

Ringa från Niue

För att ringa från Niue till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Niue), landskod (tex +683 eller 683) eller ett helt telefonnummer (tex +683111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå