Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Oman

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Oman med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Oman (landsnummer +968)

Oman Web Directory

Grundläggande företagsregister med en enkel sökruta för sökord. Resultaten visas i en enkel lista format - om det finns fler än ett telefonnummer associerat med företaget visar dem alla så det kan finnas mutiple resultat med namnet samma företag. Också innefattar sökning i omvänd riktning (i antal) - uppskattar antalet i stället för namn eller firma typ i sökrutan. Resultat namn är också klickbara (för mer information) men vid denna tid sidan är tom och inte fungerar. telefonnumret är dock synliga på resultatsidan så det är inte en stor fråga.

Oman Yellow Pages

Officiella Gula Sidorna och Vita Sidorna (med regional sökning) för Oman.

Business Directory

Företagsregister som innehåller omvänd sökning.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Oman - kontakta oss!

Fakta: عمان (Sultanate of Oman, Salṭanat ʻUmān) är beläget i Västra Asien, huvudstad är Muscat, befolkning 4,185,440, yta 309,500km², fler språk:Oman, Omán, oman, landet gränsar till: Saudiarabien, Förenade arabemiraten, Jemen. Mer om landskod Oman.

Find phonenumbers in Oman using these whitepages and yellowpages.


Uppringd från telefonnummer +968

Då har någon från Oman ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Oman

För att ringa till Oman slår du utlandsprefix 00, landskod 968, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00968 123 112233

Ringa från Oman

För att ringa från Oman till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Oman), landskod (tex +968 eller 968) eller ett helt telefonnummer (tex +968111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå

  • Synpunkter