Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Östtimor

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Östtimor med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Östtimor (landsnummer +670)

Easttimor-Timorleste.com Accommodation and Business Register

Grundläggande företagsregister - visar boende, men om du vill söka andra kategorier måste du klicka på "Klicka här för MENY alternativet på vänster sida som har en tendens att flyta ner på skärmen, beroende på vilken webbläsare du använder . Så det är inte självklart, men när du vet att det är där det är bra att hitta andra kategorier.

Iade

Chamber of Commerce företagsregister som har cirka 4400 företag.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Östtimor - kontakta oss!

Fakta: Timor-Leste (East Timor, Democratic Republic of Timor-Leste, República Democrática de Timor-Leste, Repúblika Demokrátika Timór-Leste) är beläget i Sydöstra Asien, huvudstad är Dili, befolkning 1,212,107, yta 14,874km², fler språk:Timor-Leste, Timor Oriental, Timor oriental, Timor Est, landet gränsar till: Indonesien. Mer om landskod Östtimor, Valuta Östtimor.

Find phonenumbers in East Timor (Timor Leste) using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +670

Då har någon från Östtimor ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Östtimor

För att ringa till Östtimor slår du utlandsprefix 00, landskod 670, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00670 123 112233

Ringa från Östtimor

För att ringa från Östtimor till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Östtimor), landskod (tex +670 eller 670) eller ett helt telefonnummer (tex +670111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå