Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Palestina

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Palestina med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Palestina (landsnummer +970)

Palestine Portal

Företagsregister för palestinska företag på arabiska. Den första rutan låter dig välja alternativet att antingen en kategori typ eller hela Palestina, via en rullgardinsmenyn. Den andra rutan är sökord. Klicka på بحث att söka. Det inte förstår engelska ord (till exempel hotell) för att söka men resultaten tillbaka i arabiska.

Paltel

Residential Vita Sidorna för abonnenter av Paltel. På engelska och arabiska. När du söker med hjälp av engelska formen, städerna är fortfarande i arabiska på rullgardinsmenyn. Du måste fylla i ett numeriskt Captcha innan du klickar på sökikonen (förstoringsglas).

Yellow.ps

Officiell Gula Sidorna katalog för Palestina. På engelska och arabiska.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Palestina - kontakta oss!

Fakta: فلسطين (State of Palestine, Dawlat Filasṭin) är beläget i Västra Asien, huvudstad är Ramallah, befolkning 4,682,467, fler språk:Palästina, Palestina, Palestine, landet gränsar till: Israel, Egypten, Jordanien. Mer om landskod Palestina, Valuta Palestina.

Find phonenumbers in Palestine using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +970

Då har någon från Palestina ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Palestina

För att ringa till Palestina slår du utlandsprefix 00, landskod 970, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00970 123 112233

Ringa från Palestina

För att ringa från Palestina till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Palestina), landskod (tex +970 eller 970) eller ett helt telefonnummer (tex +970111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå