Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Portugal

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Portugal med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Portugal (landsnummer +351)

1820

En betalkanal som tillhandahåller siffror för tjänster och personer samt plats baserad information. Siffrorna är inte tillgängliga på nätet men det är en länk om du föredrar att ta itu med en nummerupplysnings produkt direkt från din mobila enhet. På portugisiska.

Portugal White Pages

Detta grundar sig på den kompletta listan från Portugal Telecom och har över 3 miljoner kontakter. Mest populära sökt namn visas och söker efter människor kan göras med namn och område, adress eller omvänd sökning i antal. På engelska.

Portuguese Blue Pages

Inte tekniskt i Portugal men är en telefonkatalog service Portugal samhället i Ontario, Kanada. Sök i kommersiella eller bostäder avsnitt i engelska eller portugisiska. Omvänd uppslagning även tillgänglig Idealisk för portugisiska expats.

Portugal Blue Pages

Företagsregister för Portugal med ca 2000 listor. På engelska. Inte helt omfattande som den förlitar sig på företagets ägare att skicka in ett bidrag.

Guia Net

Företagsregister för Portugal - sök efter listad kategori eller direkt via företag / varumärke. Mestadels på portugisiska med några engelska.

Paginasamarelas - Portuguese

Sök på sökord och områden eller bakåt antal företag eller tjänster. På portugisiska.

Paginasamarelas - English

Sök på sökord och områden eller bakåt antal företag eller tjänster. På engelska.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Portugal - kontakta oss!

Fakta: Portugal (Portuguesa, Portuguese Republic, República Portuguesa) är beläget i Sydeuropa, huvudstad är Lisbon, befolkning 10,374,822, yta 92,090km², fler språk:Portugal, Portogallo, landet gränsar till: Spanien. Mer om landskod Portugal, Valuta Portugal.

Find phonenumbers in Portuguese using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +351

Då har någon från Portugal ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Portugal

För att ringa till Portugal slår du utlandsprefix 00, landskod 351, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00351 123 112233

Ringa från Portugal

För att ringa från Portugal till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Portugal), landskod (tex +351 eller 351) eller ett helt telefonnummer (tex +351111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå