Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i St Pierre och Miquelon

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i St Pierre och Miquelon med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i St Pierre och Miquelon (landsnummer +508)

Pages Blanches

Officiella Vita Sidorna i Frankrike, inklusive de utomeuropeiska territorier och departement. Söka efter namn på personer. På franska. Att använda; ange efternamn i nom och eventuellt förnamnet i Nam. Sedan ange platsen och tryck trouver att söka. För att söka bakåt (sök efter nummer) klicka på fliken Annuaire INVERSE och ange tio siffror.

Pages Jaunes

Officiella Gula Sidorna för Frankrike, inklusive utländska beroenden. På franska. Ange vilken typ av verksamhet (på franska) eller en del av företagsnamnet i Quoi, Qui, och en geografisk plats (stad, region etc) i Où och tryck trouver att söka.

SPM Telecom

Officiell Vita Sidorna katalog (Annuaire) för människor och företag i Saint Pierre och Miquelon från lokala telefonbolag. På franska. Skriv in namnet på den person du letar efter i Nom, eller bakåt i Numéro och klicka på Chercher att söka.

118000

Företagsregister - på franska. Skriv in 975 i Var (OU?) För att välja St Pierre och Miquelon Islands. Även omfattar omvänd sökning i antal - Annuaire invertering.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i St Pierre och Miquelon - kontakta oss!

Fakta: Saint-Pierre-et-Miquelon (Collectivité territoriale de Saint-Pierre-et-Miquelon) är beläget i Nordamerika, huvudstad är Saint-Pierre, befolkning 6,069, yta 242km², fler språk:Saint-Pierre und Miquelon, San Pedro y Miquelón, Saint-Pierre-et-Miquelon, Saint-Pierre e Miquelon. Mer om landskod St Pierre och Miquelon, Valuta St Pierre och Miquelon.

Find phonenumbers in St Pierre et Miquelon using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +508

Då har någon från St Pierre och Miquelon ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till St Pierre och Miquelon

För att ringa till St Pierre och Miquelon slår du utlandsprefix 00, landskod 508, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00508 123 112233

Ringa från St Pierre och Miquelon

För att ringa från St Pierre och Miquelon till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex St Pierre och Miquelon), landskod (tex +508 eller 508) eller ett helt telefonnummer (tex +508111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå