Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Sudan

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Sudan med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Sudan (landsnummer +249)

Sudan Yellow Pages

Gula Sidorna katalog för Sudan. Den nyckelordssökning fungerar inte vid denna tid - bara returnerar fel men kategori- och företaget arbetar alfa sökning. Förlitar sig på frivilliga inlagor så lite information dupliceras, eller till och med säte i fel land så försiktighet behövs när man tittar på resultaten. Denna webbplats har nyligen bort härifrån som de genomgår underhåll och det var inte igång - det är tillbaka på nätet och bara om användbara men fortfarande behöver en hel del arbete.

Yellow Pages of Africa

Grundläggande företagsregister för Sudan. På engelska och franska.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Sudan - kontakta oss!

Fakta: السودان (Republic of the Sudan, Jumhūrīyat as-Sūdān) är beläget i Nordafrika, huvudstad är Khartoum, befolkning 38,435,252, yta 1,886,068km², fler språk:Sudan, Sudán, Soudan, landet gränsar till: Centralafrikanska republiken, Tchad, Egypten, Eritrea, Etiopien, Libyen, Södra Sudan. Mer om landskod Sudan, Valuta Sudan.

Find phonenumbers in Sudan using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +249

Då har någon från Sudan ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Sudan

För att ringa till Sudan slår du utlandsprefix 00, landskod 249, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00249 123 112233

Ringa från Sudan

För att ringa från Sudan till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Sudan), landskod (tex +249 eller 249) eller ett helt telefonnummer (tex +249111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå