Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Sydkorea

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Sydkorea med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Sydkorea (landsnummer +82)

iSuperPage

Företagsregister i koreanska. Skriv in din sökfråga i rutan längst upp på skärmen och klicka på sökknappen till höger. Det finns också kategorier att välja underifrån och ett antal andra genväg alternativ. Inte alla av dessa fungerar och komma med fel. Webbplatsen är också ganska rörigt att navigera och resultaten är inte alltid tydliga.

114.co.kr

Företagsregister. I koreanska - fyll i ditt sökord (det accepterar engelska) i den översta rutan och klicka på den röda sökknappen till höger.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Sydkorea - kontakta oss!

Fakta: 대한민국 (Republic of Korea) är beläget i Östasien, huvudstad är Seoul, befolkning 51,448,183, yta 100,210km², fler språk:Südkorea, Corea del Sur, Corée du Sud, Corea del Sud, landet gränsar till: Nordkorea. Mer om landskod Sydkorea, Valuta Sydkorea.

Find phonenumbers in South Korea using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +82

Då har någon från Sydkorea ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Sydkorea

För att ringa till Sydkorea slår du utlandsprefix 00, landskod 82, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 0082 123 112233

Ringa från Sydkorea

För att ringa från Sydkorea till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Sydkorea), landskod (tex +82 eller 82) eller ett helt telefonnummer (tex +82111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå