Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Tonga

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Tonga med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Tonga (landsnummer +676)

Pacific Business Pages

Företagsregister för Tonga - ingen sökord och om du klickar på någon av bokstäverna eller kategorier, en alfabetisk (mestadels) lista med utgångspunkt från A visas. Du måste bläddra nedåt i listan för att hitta det företag du letar efter och ytterligare några företag läggs i botten inte i rätt ordning. Inte alltför illa om listan är kort, men det är inte den mest användarvänliga format för att hitta information.

Vava'u Tongan Directory

Grundläggande lista format katalog för ett antal organisationer, företag och myndighetskontakter i Tonga. Inkluderar vissa mobilnummer och e-postadresser också.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Tonga - kontakta oss!

Fakta: Tonga är beläget i Polynesien, huvudstad är Nuku'alofa, befolkning 103,252, yta 747km², fler språk:Tonga. Mer om landskod Tonga, Valuta Tonga.

Find phonenumbers in Tonga using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +676

Då har någon från Tonga ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Tonga

För att ringa till Tonga slår du utlandsprefix 00, landskod 676, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00676 123 112233

Ringa från Tonga

För att ringa från Tonga till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Tonga), landskod (tex +676 eller 676) eller ett helt telefonnummer (tex +676111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå