Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i USA

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i USA med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i USA (landsnummer +1)

AnyWho

USA White Pages - nyligen bytt format så att det nu länkar till People Finder delen av YP (Yellowpages.com) som använder Intelius info. Tidigare brukade visa närliggande folk till sökresultat men detta har försvunnit och ersatts av företag i närheten istället. Sökning bakåt, namn eller adress ökning är möjlig - Resultaten är tydliga med kartor och alternativ för ytterligare information om denna person (till en kostnad).

Zabasearch

Inte strikt en telefonkatalog, är denna plats en (begränsad) fria "människor sökmotorn" som lokaliserar människor i USA från offentliga register. Bättre för att hitta gatuadresser än telefonnummer, och en del av uppgifterna är år gammal. För att komma åt gratis Premium tjänsten Facebook inloggning krävs.

RealPagesLive

Online-versioner av Gula Sidorna för 21 stater i USA - välja staten och staden; Detta kommer då att ge dig en lista över de regionala telefonböcker tillgängliga och det datum då publikation var tillgängliga. Klicka på den du vill och det kommer att ta upp en grafisk online-kopia av den faktiska Gula Sidorna.

Spokeo

Lätt att använda människor finder; Resultaten visas som kluster per tillstånd - förfina genom att välja staten och sedan med hjälp av kartverktyg för att välja den mest lämpliga personen. Fullständig information kräver registrering och betalning av en prenumeration (varierande kostnader).

Pipl

Pipl söker flera sökmotorer och webben för människor i USA. Många av de resurser den finner är pay-for sökningar, men det ibland dyker upp användbara gratis ledtrådar. Om platsen lämnas tomt kan det också ger resultat från andra områden såsom Storbritannien eller Europa.

HelloMetro

Grundläggande Vita Sidorna för USA. Sök kräver staten och staden. Så om du söker i ett storstadsområde måste du veta exakt stad / förort i detta område, vilket gör det mycket mindre användbar än andra kataloger här om du vill ha en mer allmän sökning.

DexKnows Yellow Pages

Gula Sidorna för USA. Kräver stad. Bra för lokala sökningar eftersom det kommer ihåg den tidigare staden du angav. Har kartlänkar. Dessutom har en sökning efter personer faciliteten (klicka på "Hitta en person länken längst upp) som drivs av Peoplefinders.

YP.com

Gula Sidorna och Vita Sidorna för USA. Sökningar efter tillstånd eller hela landet (alla) från rullgardinsalternativrutan. Inkluderar sökning i omvänd riktning (i antal), och sök på gata (för företag) eller exakta adressen (för bostäder siffror).

WhitePages

Bra USA och Kanada telefonbok med separat Vita Sidorna söker för människor och företag. Inkluderar en sökning i omvänd riktning (sök efter nummer) och en mycket användbar sökning efter adress (listar alla nummer på en gata).

US Directory

Företagsregister - Behovet av att välja ett tillstånd innan du skickar sökningen. För att få telefonnumret på resultatet, klicka på "Ring nu!" - Vissa företag erbjuder möjlighet att Skype samt ge direkt telefonnummer.

GetHuman

En databas med telefonnummer och koder som omedelbart få en levande person på linjen för kundservice på över 8000 företag. Användbara expertrecensioner systemet belyser några problem eller framgångar med samtalen.

Reverd

Grundläggande omvänd nummer lookup. Det visar var samtalet härrör från (på en karta) och även fast telefon eller cell, men om du vill veta vem som egentligen äger det nummer du måste betala en abonnemangsavgift.

Superpages

Gula och Vita Sidorna för USA. Klicka på "Sök" för att söka efter ett efternamn. Inkluderar omvänd sökning genom telefonnummer (du måste inkludera riktnumret och fästet formatering för detta är valfritt).

Switchboard

Omfattande amerikanska telefon Vita Sidorna för människor och företag, samt en Gula Sidorna företagsregister. Inkluderar sökning efter telefonnummer (omvänd sökning), och en närhet sökning för företag.

AllPages

National Yellow Pages och företagsregister bläddringsbar efter kategori och plats, plus en enkel sökning (begränsat till ett tillstånd vid en tidpunkt). Inkluderar även de kanadensiska provinserna.

WhoWhere

Gula Sidorna och Vita Sidorna för USA. Ger också bakåt. Den personsökning (Vita Sidorna) behöver ganska precisa sökning krav annars ingenting returneras.

800notes

Användarskapat databas för att omvänd sökning telemarketing och bluff telefonnummer. Hjälper till att ta reda på om det finns några klagomål om dem.

Spydialer

Enkel att använda fri omvänd söksidan som ger innehavaren (där informationen är tillgänglig) och plats för en fast telefon eller mobiltelefon.

Alaska Yellow Pages

Basic Yellow Pages Limited till företag i Alaska. Sök efter kategori, företagsnamn, region, stad eller telefonnummer (omvänd sökning).

Phonebooks

Vita Sidorna telefonboken för människor (och företag) i USA och Kanada. Inkluderar omvänd sökning och söka efter adress.

411.com

Vita sidor för amerikanska företag och människor. Dessutom innehåller omvänd söka efter adresser och telefonnummer.

True Yellow

Grundläggande företagsregister - Behovet av att välja en stad och stat att slutföra sökningen.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i USA - kontakta oss!

Fakta: United States (USA, United States of America) är beläget i Nordamerika, huvudstad är Washington D.C., befolkning 321,645,000, yta 9,629,091km², fler språk:Vereinigte Staaten von Amerika, Estados Unidos, États-Unis, Stati Uniti D'America, landet gränsar till: Kanada, Mexiko. Mer om landskod USA, Valuta USA.

Find phonenumbers in USA using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +1

Då har någon från USA ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till USA

För att ringa till USA slår du utlandsprefix 00, landskod 1, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 001 123 112233

Ringa från USA

För att ringa från USA till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex USA), landskod (tex +1 eller 1) eller ett helt telefonnummer (tex +1111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå