Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Wallis och Futuna

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Wallis och Futuna med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Wallis och Futuna (landsnummer +681)

Pacific BP

Grundläggande verksamhet katalog Wallis och Futuna. Det finns ingen sökord och kategori sökning fungerar inte; du behöver bara klicka på någon av länkarna och det kommer att ge dig en lång lista över alla verksamheter. Det är främst i alfabetisk ordning (början är lite rörigt) så behöver du bara att bläddra igenom för att hitta det du letar efter. Det är inte en enorm lista så att det inte kommer att ta lång tid.

Service des Postes et des Télécommunications

Klar enkel hemsida från myndighet som är sökbar via namn (personer eller företag) och nummer (omvänd sökning) - ange din fråga i rutan Saisissez un nom ou un numéro. Du måste fylla i en Captcha att bevisa att du är en människa för resultaten och klicka sedan på Lancer la recherche. På franska.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Wallis och Futuna - kontakta oss!

Fakta: Wallis et Futuna (Territory of the Wallis and Futuna Islands, Territoire des îles Wallis et Futuna) är beläget i Polynesien, huvudstad är Mata-Utu, befolkning 13,135, yta 142km², fler språk:Wallis und Futuna, Wallis y Futuna, Wallis-et-Futuna, Wallis e Futuna. Mer om landskod Wallis och Futuna, Valuta Wallis och Futuna.

Find phonenumbers in Wallis and Futuna using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +681

Då har någon från Wallis och Futuna ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Wallis och Futuna

För att ringa till Wallis och Futuna slår du utlandsprefix 00, landskod 681, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00681 123 112233

Ringa från Wallis och Futuna

För att ringa från Wallis och Futuna till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Wallis och Futuna), landskod (tex +681 eller 681) eller ett helt telefonnummer (tex +681111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå