Hitta telefonnummer

Hitta telefonnummer till person, företag, förening osv. Det finns tjänster på internet för att hitta telefonnummer. Använd dessa genom att skriva in exempelvis namnet på personen eller företaget du söker telefonnumret till.

Söktjänster för telefonnummer

Hitta.se Hos Hitta.se kan du söka på person, företag, adress, ort, telefonnummer mm.
Eniro Hos Eniro kan du söka på person, företag, adress, ort, telefonnummer mm.
Clearsearch Clearsearch – fd lokaldelen

Gå hit om vill du hitta telefonnummer utomlands.

Tipsa oss gärna om fler bra sajter för att hitta telefonnummer i Sverige, lämna bara en kommentar nedan.

Dom flesta fasta telefon nummer till personer och företag kan hittas.

Vem har telefonnummer

Använd söktjänsterna ovan för att söka på vem har telefonnummer, dvs vem äger ett visst telefonnummer, används tex om du undrar ”vem har ringt mig?” eller ”vem ringde?”.

Vem har mobilnummer

Däremot kan det ibland vara svårt att hitta uppgifter om vem som äger mobiltelefonnummer. Anledningen till detta är att många väljer att inte registrera sitt kontantkort och på så sätt blir mobiltelefonnumret hemligt. Då delas inte informationen om telefonnumret till katalogföretag som tillhandahåller dessa sökningar.

Blir du uppringd av någon som lägger på när du svarar? Det kan vara ett knep av telefonförsäljare för att få dig att ringa tillbaka till dom. Gör inte det innan du har kontrollerat vem som äger telefonnumret. Bara oseriösa telefonförsäljare har skyddat / hemligt telefonnummer.

Uppringd av telefonförsäljare

Återkommande telefonsamtal från telefonförsäljare kan stoppas genom att ansluta sig till NIX, numer kan du även spärra mobiltelefon hos NIX.

SMS från utlandet

Får du SMS från utlandet gällande en annons som du har på tex Blocket? Se upp med att svara på dessa SMS, de kan nämligen gå till dyra betalnummer i utlandet som du inte vet om!

{ 0 kommentarer… lägg till en nu }

Lämna en kommentar


+ 7 = tio

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: