Hitta telefonnummer

Hitta telefonnummer till person, företag, förening, även mobilnummer osv. Det finns tjänster på internet för att hitta telefonnummer/mobilnummer. Använd dessa genom att skriva in exempelvis namnet på personen eller företaget du söker telefonnumret eller mobilnumret till.

Hitta telefonnummer

Hitta.se Hos Hitta.se kan du söka på person, företag, adress, ort, telefonnummer mm.
Eniro Hos Eniro kan du söka på person, företag, adress, ort, telefonnummer mm.
Clearsearch Clearsearch – fd lokaldelen

Gå hit om du istället vill hitta telefonnummer utomlands.
Tipsa oss gärna om fler bra sajter för att hitta telefonnummer i Sverige, lämna en kommentar nedan.

Vem har telefonnummer

Använd söktjänsterna för att söka på vem har telefonnummer, dvs vem äger ett visst telefonnummer, används tex om du undrar ”vem har ringt mig?” eller ”vem ringde?”.

Dom flesta fasta telefon nummer till personer och företag kan hittas.

Vem har mobilnummer

Däremot kan det ibland vara svårt att hitta uppgifter om vem som äger mobiltelefonnummer. Anledningen till detta är att många väljer att inte registrera sitt kontantkort och på så sätt blir mobiltelefonnumret hemligt. Då delas inte informationen om telefonnumret till katalogföretag som tillhandahåller dessa sökningar.

Blir du uppringd av någon som lägger på när du svarar? Det kan vara ett knep av telefonförsäljare för att få dig att ringa tillbaka till dom. Gör inte det innan du har kontrollerat vem som äger telefonnumret. Bara oseriösa telefonförsäljare har skyddat / hemligt telefonnummer.

Uppringd av telefonförsäljare

Återkommande telefonsamtal från telefonförsäljare kan stoppas genom att ansluta sig till NIX, numer kan du även spärra mobiltelefon hos NIX.

SMS från utlandet

Får du SMS från utlandet gällande en annons som du har på tex Blocket? Se upp med att svara på dessa SMS, de kan nämligen gå till dyra betalnummer i utlandet som du inte vet om!

Gilla och dela sidan

18 reaktioner till “Hitta telefonnummer”

  1. Ofta är det kontantkortsnummer eller nummer som inte är utlämnade till katalogtjänsterna. Inte så mycket man kan göra såvida det inte föreligger brott bakom behovet, polisen kan såklart begära ut mer information.

 1. Jag fick ett meddelande från er till min mobil idag att jag har fortfarande inte betalt dem 50 svenska kronor. ock hotar mig att om jag inte betalar dem kommer jag att betala straff också.
  Varför skulle betala till er vet jag inte. Jag har aldrig varit medlem hos er och aldrig varit i kontakt med er
  Med vänlig hälsning
  Malek Atiyeh

  1. Hej, den här sidan (www.telefonnummerupplysning.se) har inget som helst att göra med något företag som kallar sig Telefonnummerupplysningen. Den här sidan är helt gratis och syftar till att hjälpa alla att lättare hitta och söka telefonnummer.

   Får du en faktura för något som du inte har beställt ska du bestrida den, du kan läsa mer här om hur du bestrider felaktig faktura.

 2. Hej!

  Försöker hitta vem som har tel. 040-6849497 och vem som har mobilnr
  0762821339. Hittar ingen ruta på er sida där jag kan skriva in resp.nummer trots ett flertal försök och klickar?. Kommer inte lämgre än till den här sidan. Hur göra? Vem har tel.nr resp.mobilnr enl.ovan?
  MVH
  Bengt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *