Nummerupplysning utomlands

Nummerupplysning utomlands, när du letar efter ett telefonnummer / mobilnummer i utlandet / till utlandet? Det är inte alltid helt enkelt att hitta bland sajter i utlandet motsvarande svenska nummerupplysningen. Dels för att det inte är lätt att ens hitta till dessa sajter, dels för att det dessutom inte alltid är så lätt att förstå hur man ska söka.

Andra länder kanske har en geografisk uppdelning som man inte känner till, man kanske har olika format på telefonnummer, riktnummer och mobilnummer som inte alltid är lika självklara för oss i Sverige. Vissa länder kanske inte ens har samma offentlighetsprincip som vi här hemma har där man i princip kan söka på vad som helst.

Du kanske vill hitta företag utomlands, hitta adress eller kartor? Det finns en mängd olika anledningar till att tex hitta personer utomlands, du kanske ska studera utomlands och måste hitta numret till skolan (ja, det var faktiskt ett av dom vanligaste orsakerna).

Nummersök utomlands

Gå hit om du vill söka telefonnummer i Sverige.

Tipsa oss gärna om fler bra sajter för sökning av telefonnummer i andra länder, lämna bara en kommentar nedan.

För att ringa utomlands ska du först slå utlandsprefix följt av landets landsnummer, därefter resten av telefonnumret fast utan första nollan i riktnumret.

Ex för att ringa USA: 00 1 555 121212 eller + 1 555 121212.

Här kan du söka landsnummer.

{ 0 kommentarer… skriv en egen nu }

Skriv en kommentar


× två = 12

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: