Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Storbritannien

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Storbritannien (England) med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Storbritannien (landsnummer +44)

UK Small Business Directory

Företagsregister med över 200.000 listor. Inte den mest användarvänliga när det gäller att hitta något på en plats direkt - du kan inte skriva in en typ av verksamhet och plats (t.ex. hotell i Birmingham). Du skriver in vad du letar efter och sedan måste bläddra igenom alla poster som är arrangerade i en alfabetisk ordning. Det finns rullgardins alternativ för beställning resultat om du söker efter stad eller kategori, men det är otymplig och inte det lättaste att hitta saker. Det finns också en distinkt brist på telefonnummer finns på posterna - vissa företag har dem listade men du måste klicka på telefonikonen under adressen för att komma till den.

UK Business Directory Ltd

Liten men funktionell verksamhet webbplats med över 10.000 själv lämnas företag. När företag lägger sin egen lista, det är inte heltäckande. Till exempel, är bara två hotell som anges för Salisbury, Wilts. Kartor medföljer resultaten (du måste klicka på "mer information" på resultatlistan för att få telefonnummer och ytterligare information såsom webbplats länk). Den försöker också att länka till vädret i området men det fungerar inte (bara går till generiska London väder).

BT - The Phone Book

British Telecoms Directory Förfrågningar tjänst som ger telefonnummer för människor och företag i Storbritannien. Platsen, eller åtminstone en del av postnumret, som behövs för varje sökning. Antalet sökningar per dag / månad är begränsad för varje användare. Inkluderar England, Skottland, Wales, Nordirland, Isle of Man och Guernsey. Även i Welsh.

ukphonebook.com

För att se några listor (av företag och människor), måste du registrera (gratis). Sökningarna är lite mer flexibel än BT plats, finner personer eller företag "nära" en plats så platsen är mindre avgörande. Nu begränsas till fem fria sökningar (hp) per dag. Information från Simunix som också arbetar på 118 365 nummerupplysning numret.

Numbercheck

Från och med 2004 - 25 juni, var det olagligt att kall ringa ett brittiskt företag som är noterat på opt-out telefonlistan preferenstjänst. Antal Kontrollera kommer att visa om ett nummer är med på listan, eller på fax preferenslista. Kräver gratis registrering och du kommer att behöva ringa för att kolla upp till 50 siffror utan kostnad.

Cylex UK

Omfattande företagsregister sökbar efter nyckelord eller kategori. Inkluderar omdömen från användare av tjänster eller företag. har även länkar till kuponger och företag med specialerbjudanden. Resultaten visar kartor, detaljer, inklusive webbplatser och också ganska behändigt, andra liknande lokala företag eller tjänster.

Free Index

Företagsregister för Storbritannien. Resultaten visar bilder från bolaget, länka till webbplatsen, kartor etc. och att få telefonnumret klicka på "samtal" låda där antalet kommer att dyka upp i en separat låda. erbjuder också ett citat anläggning om du behöver arbete - upp till 5 offerter från lokala leverantörer.

Checkatrade

Handel-baserade företagsregister. Du kommer inte hitta hotell eller resebyråer här, men om du letar efter en rörmokare eller elektriker då denna webbplats erbjuder det. Webbplatsen baserar sina uppgifter på bra feedback från tidigare kunder så det ingår inte alla branscher, bara tillförlitliga sådana.

118118

Utmärkt katalog för personer (välj "People Finder") och företag i Storbritannien (inklusive öar). Du måste ange både "vem" och "där", men "där" kan vara någon del av en adress, inklusive en del av ett gatunamn som helst i landet.

Whitepages

Människor söker med efternamn och plats - leder dig till Peopletracer webbplats som kräver registrering och betalning om du tänker söka efter stora mängder data.

Searchme4

Grundläggande företagsregister med tydliga resultat listor - telefonnummer synlig omedelbart och en karta för att visa platsen.

TouchLocal

Enkel att använda företagsregister plats - telefonnummer är klara och tydliga på resultaten. Sök via sökord eller kategori.

Yell

Omfattande Gula Sidorna katalog för företag i Storbritannien. Innehåller kartor och recensioner från användare.

Local Life

Företagsregister som även innehåller information om det lokala området, såsom saker att göra och hotell.

Thomsonlocal

En annan enkel företagsregister för Storbritannien.

Scoot

Företagsregister för Storbritannien.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Storbritannien - kontakta oss!

Fakta: United Kingdom (UK, Great Britain) är beläget i Nordeuropa, huvudstad är London, befolkning 64,800,000, yta 242,900km², fler språk:Vereinigtes Königreich, Reino Unido, Royaume-Uni, Regno Unito, landet gränsar till: Irland. Mer om landskod Storbritannien, Valuta Storbritannien.

Find phonenumbers in Great Britain using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +44

Då har någon från Storbritannien ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Storbritannien

För att ringa till Storbritannien slår du utlandsprefix 00, landskod 44, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 0044 123 112233

Ringa från Storbritannien

För att ringa från Storbritannien till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Storbritannien), landskod (tex +44 eller 44) eller ett helt telefonnummer (tex +44111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

3 kommentarer

 1. Johanna Petersson 25/10 23:10

  +44075759618 can somebody help me find the person, company ego have this number. They call at my sons phone.

  • Telefonummerupplysning 26/10 18:19

   Har du provat att söka med söksidorna ovan?

 2. Anne-Mari 20/10 08:26

  this phone nr called me +442045680522 who is that

 3. Eva Hedlund 19/10 23:41

  Svara aldrig på tjatringning från 44 203 807 1695.


(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå