Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Indien

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Indien med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Indien (landsnummer +91)

Phunwa

Vita Sidorna katalog för Delhi, Mumbai, Calcutta, Bangalore och Chennai. Skriv in namnet på den person eller det företag du letar efter i första sökrutan - snabb svarstid men resultatet formatet är mycket olika formatering. Det är tillbaka i ett nytt fönster som Google stil sökresultat med varje post är en ny post. Du måste bläddra nedåt och klicka på namnet för att få numret (och adress). Sökning bakåt (den andra sökrutan) är mycket otillförlitliga och du måste välja staden först. Använder data från BSNL.

BSNL Ltd

Telefonkatalog Förfrågningar för West Bengal regionen. Hitta en person genom förnamn, efternamn, telefonnummer (sökning bakåt) och adress. Hitta ett företag med namn eller organisation. Mycket långsam svarstider och för närvarande det omvända sökningen är begränsad i goda resultat. Det kräver en stad som ska anges (så sökningen är omöjligt om du inte vet) och ett antal som testades på andra katalog webbplatser framgångsrikt kunde inte hittas.

MTNL Mumbai

Utmärkt Vita Sidorna för Mumbai. Hitta personer, företag eller kontrollera i antal (omvänd sökning). Kräver en captcha vara klar att bevisa att du är människa innan sökresultaten visas. Snabba svarstider och detaljerad information ges såsom adresser samt siffror.

Yellow Pages India

Indiska Gula Sidorna och företagsregister. Du måste välja en plats liksom vilken typ av tjänst eller företagsnamn. När sökresultaten visas klicka på "Kontakta mig" för att få fullständig lista inklusive antalet.

Mahanagar Telephone - Delhi

Telefonbok för New Delhi, omfattar sökningar för människor, företag och telefonnummer (omvänd sökning). Tydliga instruktioner tillhandahålls av katalogen sökalternativ och innehåller jokertecken alternativ.

Trace Phone Number

Enkel att använda nummer spår - ta reda på var ett nummer som ringt dig ligger, oavsett om det är en mobil eller fast telefon och som bäraren är. Ger inte namnet på den person som äger numret men.

Fast Yellow Pages

Omfattande Gula Sidorna platsen för indiska företag i USA sökbara per affärsområde eller riktnummer.

Sulekha

Gula Sidorna för Bangalore, Chennai, Delhi, Hyderabad, Mumbai, Ahmedabad, Calcutta och Pune.

Calcutta Yellow Pages

Gula Sidorna busines katalog för Calcutta (Kolkata) i Västbengalen.

Golden Chennai

Gula Sidorna katalog för Tamil Nadu regionen.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Indien - kontakta oss!

Fakta: भारत (Bhārat, Republic of India, Bharat Ganrajya) är beläget i Södra Asien, huvudstad är New Delhi, befolkning 1,275,840,000, yta 3,287,590km², fler språk:Indien, India, Inde, landet gränsar till: Afghanistan, Bangladesh, Bhutan, Myanmar, Kina, Nepal, Pakistan, Sri Lanka. Mer om landskod Indien.

Find phonenumbers in India using these whitepages and yellowpages.


Uppringd från telefonnummer +91

Då har någon från Indien ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Indien

För att ringa till Indien slår du utlandsprefix 00, landskod 91, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 0091 123 112233

Ringa från Indien

För att ringa från Indien till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Indien), landskod (tex +91 eller 91) eller ett helt telefonnummer (tex +91111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå

  • Synpunkter