Nummerupplysning

Hitta telefonnummer i Nauru

Hitta telefonnummer, vem ringde? Sök telefonnummer och mobilnummer för privatpersoner och företag i Nauru med söksidor (vita sidorna / gula sidorna) nedan.

Nummerupplysning i Nauru (landsnummer +674)

Pacific BP

Mycket liten verksamhet katalog Nauru. Klicka på en bokstav / kategori och det visar hela listan med början från A (även om du klickar på - till exempel K, och välj "drakar i Nauru"). Det finns endast ett fåtal företag, så det är inte alltför svårt att snabbt se dem men denna icke-funktionalitet av kategorierna skulle vara mindre användarvänligt i ett större land med fler listor.

Har du tips på fler söksidor för att hitta telefonnummer i Nauru - kontakta oss!

Fakta: Nauru (Naoero, Pleasant Island, Republic of Nauru, Ripublik Naoero) är beläget i Mikronesien, huvudstad är Yaren, befolkning 10,084, yta 21km², fler språk:Nauru. Mer om landskod Nauru, Valuta Nauru.

Find phonenumbers in Nauru using these whitepages and yellowpages.

Uppringd från telefonnummer +674

Då har någon från Nauru ringt dig, använd söksidorna ovan för att söka reda på vems telefonnummret är.

Ringa till Nauru

För att ringa till Nauru slår du utlandsprefix 00, landskod 674, riktnummer (utan första nollan) och abonnentnummer (telefonnummer). tex 0123-112233 blir 00674 123 112233

Ringa från Nauru

För att ringa från Nauru till Sverige slår du 0046, riktnummer (utan första nollan) och sist abonnentnummer (telefonnummer). tex 08-112233 blir 0046 8 112233Hur söker jag?

Du kan söka efter land (tex Nauru), landskod (tex +674 eller 674) eller ett helt telefonnummer (tex +674111223344).

Hittar inte landet?

Saknar du något land eller en söksida som vi bör ha med så skicka in ett förslag. Du kan även skicka in förslag på fler funktioner vi borde ha på sidan.

Fler funktioner

Saknar du någon funktionalitet på sidan? Kontakta oss med tips och förslag, vår strävan är en ständig förbättring av sidan.

Kommentarer

(Egen profilbild till dina kommentarer, registrera dig här)

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Telefonnummerupplysning - hjälper dig hitta telefonnummer utomlands. Kontakta oss gärna via e-post | TV tablå